Bell Schedules

*Middle School students must wait for their rides in front of the office or at the back horseshoe parking lot.

*Middle School students may not be near classrooms or on the playground between 2:35 and 2:50 pm.
 
Inclement Weather Schedule

Grades 6, 7 & 8 Wednesday/Friday
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast begins 7:30 AM
Period 5 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Period 4 9:05 AM 10:05 AM 60 min
Period 3/ Study Hall 10:10 AM 11:10 AM 60 min
Period 2 12:00 PM 1:20 PM 80 min
Period 1 1:30 PM 2:45 PM 75 min
School Dismissal 2:05 PM 2:45 PM 40 min
Grades 6, 7 & 8 Early Out (PE Day)
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast begins 7:30 AM
Period 1 (6th PE) 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Period 2 (7th PE) 9:05 AM 10:05 AM 60 min
Period 3 (8th PE) 10:10 AM 11:10 AM 60 min
Lunch 11:10 AM 11:55 AM 45 min
Period 4 12:00 PM 12:40 PM 40 min
Period 5 12:45 PM 1:30 PM 45 min
School Dismissal 1:30 PM
Grades 6, 7 & 8 Mon., Tues. (PE Days)
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast begins 7:30 AM
Period 1 (6th PE) 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Period 2 (7th PE) 9:05 AM 10:05 AM 60 min
Period 3 (8th PE) 10:10 AM 11:10 AM 60 min
Lunch 11:10 AM 11:55 AM 45 min
Period 4 12:00 PM 1:20 PM 80 min
Period 5 1:30 PM 2:45 PM 75 min
School Dismissal 2:45 PM
Kindergarten Grades 4 & 5 Mrs. Booth from 8:05 a.m. to 11:20 a.m.; Mrs. Pashky 11:30 a.m. to 2:45 p.m.

**Transitional Kindergarten - Mrs. Toms from 8:05- 11:20 a.m.
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast program begins 7:30 AM
School Starts 8:00 AM
Class 8:00 AM 9:50 AM 110 min
Recess (Nutrition) 9:50 AM 10:10 AM 20 min
Class 10:10 AM 12:00 PM 110 min
Recess 10:10 AM 12:00 PM 110 min
Class 10:10 AM 12:00 PM 110 min
Lunch 12:00 PM 12:45 PM 45 min
Class 12:45 PM 1:35 PM 50 min
Early Out Thursday Dismissal 1:30 PM
Recess 1:35 PM 1:50 PM 15 min
Class 1:50 PM 2:45 PM 55 min
School Dismissal 2:45 PM
Kindergarten Grades 1, 2 & 3 Mrs. Booth from 8:05 a.m. to 11:20 a.m.; Mrs. Pashky 11:30 a.m. to 2:45 p.m.

**Transitional Kindergarten - Mrs. Toms from 8:05- 11:20 a.m.
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast program begins 7:30 AM
School Starts 8:00 AM
Class 8:00 AM 9:20 AM 80 min
Recess 9:20 AM 9:35 AM 15 min
Class 9:35 AM 11:00 AM 85 min
Recess (Nutrition) 11:00 AM 11:15 AM 15 min
Class 11:15 AM 12:30 PM 75 min
Lunch 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Class 1:15 PM 1:55 PM 40 min
Early Out Thursday Dismissal 1:30 PM
Recess 1:55 PM 2:10 PM 15 min
Class 2:10 PM 2:45 PM 35 min
School Dismissal 2:45 PM